DIKUrevy

siden 1973

Hvem er vi?

DIKUrevy er en studenterdreven revy skabt af studerende på Datalogisk Institut ved Københavns Universitet. DIKUrevyen afholdes hvert år den sidste lørdag i maj måned. Revyen er skrevet og opført af studerende og har været afholdt årligt siden 1973 og er dermed en af de ældste studenterdrevne revyer i Danmark.

DIKUrevyen er en forening som overlever på billetsalg, sponsorater og frivillig arbejdskraft. Indtægterne bruges på at skabe en større og bedre revy, og samtidigt lave arrangementer for de folk som er med til at gøre revyen muligt gennem "hårdt" slid i løbet af hele studieåret.


DIKUrevy 2024

Vi åbner for billetsalget mandag d. 22. april 2024

Satyr

DIKUrevyen er en del af SATYR-samarbejdet (Sammenslutningen af Totalt Yderligtgående Revyer) som tæller alle studenterrevyer på det gamle naturvidenskabelige fakultet, dvs. DIKUrevyen, Fysikrevyen, MolBioKemrevyen, Matematikrevyen og Biologirevyen.

SATYR-samarbejdet styrker fælles know-how og danner grobund for relationer på tværs af fagene, hvilket er med til at skabe større forståelse for ens eget og andres fag. Se også satyr.dk.